Mijn SM-Nursing verhaal (deel 2)

Deel 1 nog niet gelezen? Klik hier en lees eerst deel 1 uit de nursing verhalenreeks.
Esther pakt nu een klein spuitje, vertelt me dat ze nu een klein ballonnetje in mijn blaas volspuiten gaat met water, en dat dan de katheter gefixeerd zit, daar diep in me, in mijn blaas. Ze koppelt het spuitje vast in een 2e opening, ik had die niet eens gezien. Maar echt vreemd is dat niet,
binnen de katheter loopt een piepklein tweede ‘lumen’ vertelt Esther me, daar doorheen spuit ze die 10 ml water, blaast zo dat ballonnetje op.
Ik voel daar niets van, het is alleen te voelen omdat Esther nu aan de katheter trekt, voelend of die wel goed vastzit. Dat zit ie, dus, het voelt even pijnlijk als dat ballonnetje tegen mijn blaasspier trekt.
Warme urine
Langzaam loopt de kan nu vol, en ik voel me, nou ja, kan het loslaten nu, voel me in vertrouwde handen bij Esther. Ik moest best nodig wel, niet vreemd, het blijft voor mijn gevoel maar stromen en al met al raak ik ruim een halve liter plas kwijt, heel lichtgeel van kleur. Dan draait ze het kraantje dicht, ik had niet eens gemerkt dat ze een kraantje aan de katheter had vastgekoppeld. De kan met mijn nog warme urine zet ze opzij.
Maar, mijn blaas mag nu leeg zijn Esther is nog niet klaar met me, vertelt ze. Dat wist ik natuurlijk wel, ik heb haar vertelt wat ik in gedachte had. Maar, de uitvoering is aan haar, daarover heb ik niets in te brengen.
Ze schuift nu mijn voorhuid helemaal van mijn eikel, en nog verder, mijn pik is, met de katheter erin, geheel op oorlogssterkte.
Ik wil dat ze me aftrekt, nu, ik ben geil, en als was in haar handen.
Die handen glijden intussen naar mijn tepels, en hoe klein mannentepels ook mogen zijn, door erin te knijpen, ze tussen haar vingers te laten rollen, maakt ze mijn hunkering naar meer alleen maar groter. Oeh, ineens vlamt er pijn door mijn linkertepel. Ik kijk, zie dat Esther glimlachend kijkt naar de klem die ze zojuist op mijn tepel plaatste, kijkt naar mijn nu van pijn vertrokken gezicht. ‘De pijn zakt, heus, alleen, dat duurt even’, zegt ze. Om vervolgens ook op mijn rechter tepel eenzelfde klem te plaatsen.
Mijn ballen in haar hand
Ik zuig lucht tussen mijn lippen, verbijt de pijn. Ze heeft gelijk, terwijl zij nu het touw rond mijn balzak losmaakt voel ik de pijn in mijn tepels al wat wegzakken. Ze rolt mijn ballen in haar hand, mijn pik schokt, zó geil makend lekker als dat is. Tot ze tegen mijn tepelklemmen tikt, er even gemeen aan trekt, zodat de pijn er weer helemaal is.
Dat pijn zó geil makend kan zijn, ik heb erover gelezen, nu voel ik het zelf.
Nu brengt ze een kettinkje tussen de klemmetjes aan, laat het even rustig op me liggen, kijkt genietend naar me, trekt dan even aan de katheter, wat een steek diep in me laat voelen. Ze tilt het kettinkje op, trekt er iets aan, ik ben niets dan tepel, gevoelige tepel.
‘Klaar voor het volgende?’, vraagt ze me dan.
En ja, dat ben ik. Er staan me nog twee ervaringen te wachten, heel verschillend van aard. Bij beide, overeenkomst, wordt er vocht, vooral water, bij me ingebracht en verdwijnt dat ook weer uit me, al verschilt het tempo van inbrengen en weer kwijt raken nogal. De hoeveelheid is toch ook echt anders. En ja, ik wil dit, allebei, al zie ik er toch ook wel op. Esther beloofd me een ontlading als ik allebei de proeven goed doorsta.
Met de billen gespreid
Voor de eerste moet ik mijn billen goed gespreid aanbieden aan Esther want ze moet goed bij mijn anus kunnen. Ik voel dat ze er een klodder glijmiddel op aanbrengt, een onderzoekshandschoen aandoet en dan met haar wijsvinger mijn aars ietsje binnendringt, al draaiend met de top van haar vinger. ‘Dat gaat soepel, en ik zie en begrijp dat je je zorgvuldig hebt voorbereid, je bent klaar om geklisteerd te worden’ zegt ze dan. Dan neemt ze de canule die die aan een slang zit, die weer onderin de kan gaat die aan een standaard is opgehangen. ‘In de kan zit een halve liter water’, zegt ze.
‘Ik zet de kraan iets open nu, en zodra er water uit de canule komt druk ik die je aars in’.
Licht gespannen toch wel wacht ik af hoe dit gaat voelen. Dan is het al zover, uit de canule loopt wat water en zonder verder ook maar een moment te aarzelen drukt ze die mijn gat in. Maar waar ik enkele cm’s verwachtte schuift ze hem diep in me, meerdere decimeters. Dan gaat de kraan open, en langzaam loopt er nu water mijn darm in. Ik voel er nog weinig van, komt natuurlijk ook omdat de canule best diep in me zit.
Maar toch, na een tijdje voel ik wel dat mn buik, mijn darm, voller begint te voelen, dat de druk op mijn anus van binnenuit toeneemt. Gelukkig, de halve liter vocht zit nu in me. Alleen, geeft Esther me dan aan, ik ben nog niet klaar, echt niet.
Mijn plas die ik via de katheter kwijtraakte (ja, ik heb nog steeds geen controle over mijn blaas, een toch wel raar gevoel dat ik nu gewoon leegloop, of ik nu wil of niet) giet ze nu in de kan waar vanuit het mijn anus in kan lopen.
Ja, dat mag gerust even duren, en zeker, in die minuten voel ik de druk echt wel toenemen.
Slang uit mijn aars getrokken
Stilletjes hoop ik toch dat het inlopen niet al te lang duren zal. Dat valt best mee, gelukkig, de kan is nu echt leeg. Esther zegt me dat ik mijn kringspier nu goed gesloten moet houden, ze gaat de slang uit mijn aars trekken. Die handeling stelt niets voor, voel ik ook niet erg, maar, de spanning op mijn aarsgat is ineens wél heel groot. Ik kan mijn kringspier maar met moeite gesloten houden. ‘Daar is het toilet’ geeft Esther aan. Ik haal het, nét. Kans om de bril te laten zakken heb ik niet, ik laat me snel zakken, voel het koude porcelein, maar dan golft het mengsel van water vermengd met urine al mijn gat uit. Heftige stromen vocht zijn het die ik nu uit me voel lopen, terwijl ik soms even mee pers, en een al even heftig geluid van dat in de pot klaterende vocht.
Ik kreun, het gevoel van nu mogen leeglopen is zó lekker. En oh, wat is het veel, de enen na de andere golf gulpt uit me, en als ik mijn buik wat aanspan komt er wéér een golf, en nóg een.
Dan, als ik voel dat de heftige golven mijn darmen hebben verlaten, gaat de deur open -die had ik vergeten af te sluiten- en geeft Esther me een warme natte doek aan waarmee ik me mag afdrogen. Nog een paar golfjes, nu kleiner, volgen, dan ben ik toch wel leeg. Ik kan het toilet verlaten nu. Esther staat op me te wachten, vertelt me dat ik weer op de gynstoel mag gaan liggen, tijd voor de laatste beproeving van vandaag. En ja, deze laatste test is toch wel een heftige.
Rectaal ingespoten met zoutoplossing
Ik heb wel eens eerder een injectie gehad, zelfs ook in mijn bil, waarvoor ik met mijn broek omlaag, mijn balzak zichtbaar, moest liggen op mijn buik. maar, dit keer is het anders, ik moet mijn zak en mijn stam aanbieden aan Esther. Zij zal me nu een zoutoplossing, fysiologisch zout, vergelijkbaar met mijn eigen lichaamsvocht inspuiten, ook wel saline genoemd. Nee, niet in mijn bovenarm of in mijn bil, maar in mijn zak.
Aah, wil ik dit echt, een naald mijn zak in en daar me volspuiten, met een dikke volle zak straks als gevolg?
Ze zal, vertelt ze me, omdat dit mijn eerste keer saline inspuiten gaat worden, niet heel veel injecteren. Want ja, daarom gaat het dus, echt, een injectie, een naald die mijn zak in prikt. Behoorlijk eng, zo’n vlijmscherpe naald, de tere gerimpelde huid van mijn zak doorborend. Ze zal zo toch niet mijn bal aanprikken met die o zo scherpe naaldpunt.
Esther heeft intussen de spuiten klaargelegd.
Ja, spuiten, het zijn er maar liefst vier, elk 50 ml, echt geen kleintjes dus. Twee linkszijdig, twee rechtszijdig, ze zal er zo dadelijk mijn zak mee vullen. Even rolt ze mijn ballen in haar hand, een wat gevoelige handeling, ze trekt mijn ballen strak naar onderen, laat dan mijn zak los.Er ligt ook tape klaar, en dat is niet zomaar. Ze gaat nu zorgen dat mijn lul, niet in de weg kan zitten. ik mag nu een volle erectie hebben, ze wil niet het risico lopen dat mijn lul terwijl ze bezig is kan bewegen, misschien zelfs wel over mijn zak heen zal zwaaien.
En dus, dus legt ze mijn lul eerst vast op mijn buik, met een stuk tape.
Ze vertelt me dat de zoutoplossing waar ze zo mijn zak mee gaat vullen na een paar dagen geheel zal zijn opgenomen in mijn lichaam. En ze vraagt me of ik er klaar voor ben. Ja, dat ben ik, ik wil dit, voelen hoe een volle zware zak weegt, hoe het is om met een volle zak naakt te lopen, mijn balzak die omlaag trekt, zwaar als die is..
Injectienaald met 50-100 ml
Dan pakt ze een injectienaald met daaraan een volle spuit en prikt zonder verder ook maar enige aarzeling door de huid van mijn zak. Even, heel even, is dat gevoelig. Maar die pijn is eigenlijk al gelijk weg ook. Dan drukt ze langzaam de zuiger van de spuit in, de saline-oplossing moet nu mijn zak inspuiten. Als er circa 20 cc ingespoten zit voel ik het, en ik zie het ook, mijn zak neemt in omvang iets toe.
Ze drukt door, ik voel mijn zak voller worden aan de linkerkant.
Dan zit de eerste 50 ml erin. ze koppelt de spuit af, even komt er wat vocht, saline, omhoog, een paar drupjes slechts. En al direct heeft ze de volgende spuit aangekoppeld. Nu spuit ze die ook leeg in mijn zak, gelukkig niet te snel. Ik voel nu echt wel enige spanning op mijn zak. En ik zie het het ook, mijn zak staat aan de linkerkant echt wel boller.
Er zit nu dan ook 100 ml in.
Als ze de naald uit mijn zak trekt komt er slechts een druppeltje saline naar buiten, het heel kleine prikwondje zit eigenlijk al gelijk weer dicht ook, er staat ook nog niet heel veel spanning op mijn zak. Esther heeft nu nog twee spuiten klaarliggen en ze pakt de eerste, die met de naald eraan.
Die drukt ze mijn zak in, rechtszijdig nu, en ik voel al rap hoe mijn zak volgespoten wordt. Ja, het aanprikken was weer ietsje gevoelig, heel even, maar het vullen van mijn zak, ik voel het wel, maar pijnlijk is het niet. Als ze dan ook de laatste spuit in me heeft leeg gedrukt heb ik toch echt wel een vollere zak en dat zíe ik ook.
Geil in de gynstoel
Ik mag van de gynstoel af nu, gaan staan, voel dan hoe mijn zak zwaarder hangt, volgespoten als die is. ja, er kan veel meer saline ingespoten worden, maar dit is voor nu heftig genoeg.
Intussen lekt mijn pik geilnat, er welt een constant stroompje voorgeil mijn plasopening uit, langs de katheter. Esther trekt de tape in een ruk los van mijn buik, wat even gemeen gevoelig is.
Met een spuitje trekt ze nu het balonnetje dat onderaan de katheter zit leeg. Het ballonnetje diep in mijn blaas is nu gekrompen, en ze trekt nu in een doorgaande beweging de katheter uit mijn pik. Geeft even een wat wee gevoel, dan voelt het vooral geil, heel geil aan, om zo te liggen met mijn voorgeil lekkende pik.
Esther vraagt me of ik nog wil klaarkomen, en jahaa, dat wil ik. Wat bén ik daar aan toe. Al na een paar rukken aan mijn pik golft mijn sperma naar buiten, mijn pikgat uit.
Waarop Estherzegt:
‘het werkt allemaal prima bij je, het onderzoek voor vandaag is klaar, je mag je even schoonmaken en dan aankleden’.
Einde verhaal.

0/5
0 ratings

Beste sexdating sites van Nederland uit 2020

Grote kans dat je hier bent gekomen omdat je interesse hebt in online sexdating. Zo niet, misschien ben je gewoon nieuwsgierig hoe deze websites werken. Hier ga ik je namelijk alles vertellen over de beste sexdating sites van 2017 in Nederland. Je leert het vanuit mijn ervaring. Voor zowel mannen als vrouwen tref je hier de beste sexdating gids die je maar kunt vinden op het internet.
Wil je niet verder lezen? Bekijk dan hier mijn favoriete sexdating van 2020!
Hier gratis aanmelden
P.s. Nadeel van deze website is dat er voor 85% alleen hele oude vrouwen zijn. Dit moet maar net je smaak zijn.
De ultieme sexdating gids van Nederland
Ik blog over mijn persoonlijke ervaring zodat jij de beste sexdating sites kunt vinden die bij jou passen. Als een man zijnde is deze blog geschreven vanuit mijn perspectief, dus vrouwen voel je alsjeblieft niet buitengesloten als ik beschrijf dat ik mannen wil helpen een sexdate te scoren. Ik hoop dat deze gids ook jou kan helpen als vrouw in het geval je naar het zelfde zoekt. Als je afspraakjes maakt is discreet belangrijk en dat begrijp ik heel goed.
Betrouwbare sexdating reviews
Deze pagina is gevuld met de beste sexdating sites gerangschikt van goed tot slecht. Ik heb veel tijd besteed gedurende afgelopen jaren om vrouwen te ontmoeten via sites en apps, zodat jij niet ontelbare uren hoeft te besteden aan het registreren op de slechtste sites die er bestaan. Totaal heb ik ruim vijftig sites getest met veel afspraakjes en frustraties als resultaat. Mijn ervaringen deel ik hier met jou. Sommige waren fantastisch, andere waren een grote teleurstelling. Vooral de sites waarvan ik hoge verwachtingen had vallen tegen.
Heb je problemen om meiden te versieren voor seks? Mis je de tijd om met vrouwen af te spreken? | Mijn antwoord hierop was altijd JA.
Dit was voordat ik de zogenaamde duistere wereld van online sexdating leerde kennen. Op reguliere media wordt er niet mee geadverteerd, dit is overigens niet de plaats waar je moet zoeken als mensen op een one-night-stand uit zijn. Vanuit mijn eigen ervaringen kan ik je vertellen dat het internet goed werkt.
Vrienden noemen me een QWERTY-held omdat ze altijd verbaasd hoeveel dates ik kan regelen vanaf mijn Smartphone of computer.
Elke dag wat anders. Ik vertel ze de gekste verhalen over vrouwen die ik heb ontmoet. Niet normale vrouwen voor hapje en drankje, maar vrouwen die alleen uit zijn op een geile nacht. Deze vrouwen zou ik nooit ontmoet hebben zonder de hulp van het internet. Wat ik geleerd heb gedurende mijn jaren ervaring met online dating is dat het niks te kort doet aan een Master Diploma in het snel scoren van geile dates in dit digitale tijdperk.
Voor one-night-stand of friends with benefits, check deze website…
Nieuw: Bekijk hier sexdating voor one-night-stands
Waarom deel ik met jou mijn sexdating ervaringen?
Ik ben deze blog opgestart vanwege twee voornaamste redenen:
De eerste reden is dat ik mijn persoonlijke ervaring met online sexdating wil delen met de rest van de wereld om mensen zoals jij te begeleiden bij het vinden van een sekspartner online.
De tweede reden is omdat ik een plek zocht om al mijn tips en trucs te publiceren in het online versieren van vrouwen. Nu ben ik geen pro, maar ik heb wel het een en ander gezien en kan je vertellen dat het online sexdating een vaardigheid is die ik goed beheers.
Voor elke sexdating site waar ik me heb ingeschreven zal ik een review schrijven vanuit mijn persoonlijke ervaring. Ik zal je vertellen welke sites de beste zijn en welke je absoluut moet vermijden. Regelmatig zal ik je willekeurige sexdating tips geven, zodat jij steeds beter kunt worden in online dating. Ik kan je aanraden wekelijks de site te bezoeken, want ik schrijf wekelijks updates. Op deze manier weet jij precies wat je moet doen en niet dezelfde verkeerde fouten maakt die ik heb gemaakt. In andere woorden, als je een echte geile date zoekt doe je er goed aan mijn blog updates wekelijks te lezen.
Hoe beoordeel ik elke website?
Zoals ik je eerder vertelde heb ik mijn onderzoek gedaan en ben ik aan de slag gegaan met een reeks sites. Ik heb ze beoordeeld op een aantal belangrijke factoren. Denk hierbij aan de prijs met eventuele abonnementskosten, gebruikersvriendelijkheid op zowel desktop als mobiel, het aantal echte leden per woonplaats, het aantal successen die ik heb gehad om met geile meiden een one-night-stands te hebben en een paar andere factoren.
TOP 5
Dit zijn de beste 5 sexdatingsites van Nederland uit 2017. Sites die je kunt vertrouwen en waar je niet opgelicht wordt. Hier zal je gegarandeerd succes hebben als je geile meiden zoekt. Aanmelden doe je hier 100% gratis en de eerste berichten verstuur je geheel kosteloos. Dit betekent dat je het zelf kan proberen, zodat ook jij zeker weet dat je de beste keuze maakt.

Mijn advies is om meerdere sites tegelijk te gebruiken omdat je hiermee veel meer dates kunt regelen binnen een korte tijd. Mijn record staat op 5 minuten!

Lees elke review en beoordeel zelf. Als je successen hebt gehaald neem dan gerust contact met me op. Ik hoor graag over jouw succesverhalen.

1. Rijpe Chat Club

🏆🏆🏆🏆🏆

→ Gratis aanmelden

2. Milffindr mobiel – TIP!

🏆🏆🏆🏆🏆

→ Gratis aanmelden

3. Mijn SM Contacten

🏆🏆🏆🏆

→ Gratis aanmelden

4. My Little Affair

🏆🏆🏆

→ Gratis aanmelden

5. Plus Sex Flirts

🏆🏆🏆

→ Gratis aanmelden

FAQ – Meest gestelde vragen
Zoals je weet heb ik veel tijd besteed in het gebruiken van sexdating sites. Ik heb zoveel meiden geneukt dat ik me niet het aantal kan herinneren. Vanuit mijn ervaring geef ik je advies. Hier vind je een overzicht met antwoorden op de meest gestelde vragen die ik wekelijks ontvang.
Werkt online sexdating echt?
Om te beginnen kan ik deze vragen beantwoorden met: ja, natuurlijk werkt het. Tenminste, zolang je je de juiste sites kiest. Er bestaan letterlijk 1000+ Nederlandse sites.

Het geheim is: ruim de helft is fake!

Daarom heb ik voor jou echte sites gekozen. Het werkt beter dan je denkt. Hoe dan ook, ik maak me toch een beetje zorgen dat je me deze vraag stelt. De reden hiervoor is dat de meeste mensen die sexdating proberen heel erg open staan voor nieuwe dingen. Dit zijn juist de mensen met het meeste succes in dit soort dingen. Als je klaagt of wantrouwen hebt naar mijn mening is je kans van slagen al kleiner. Heb lef, zorg dat je ballen hebt en begin er nu mee!
Gebruiken veel mensen dit soort sites?
Om eerlijk te zijn, als ik een Euro had voor elke persoon die zich aanmeld zou ik nu de rijkste man op aarde zijn. Er zijn letterlijk duizenden mensen die zich dagelijks inschrijven voor dit soort sites. Niet elke site werkt, maar dat weet je inmiddels. Kies de sites die ik heb geselecteerd dan weet je zeker dat je goed zit. Er bestaan meer mensen die eenmalige willen neuken dan een serieuze (saaie) relatie willen hebben. Het zijn meer mensen dan je denkt. Jij bent echt niet de eerste.
Is het zinvol gratis sexdating te gebruiken?
Dit is een moeilijke vraag. De vraag de je eerder zou moeten stellen is of het waard is te betalen voor een lidmaatschap. Mijn antwoord hier op is: absoluut! Laat me dit uitleggen. Niet alle sites zijn het waard om voor te betalen.

Er zijn teveel fake sites om op te doen, dan heb ik nog niet gepraat over gratis sexdating sites.

Grotendeel hiervan werkt niet of zeer beperkt. De sites die ik heb gekozen zijn het 100% waard om voor te betalen. Inschrijven doe je gratis en je eerste berichten stuur je gratis, waardoor je het gewoon kunt uitproberen. Wat ik heb geleerd is om gewoon direct te betalen omdat je pas dan echt kunt beginnen. Dus lees eerst mijn reviews voordat je een keuze maakt.
Heb je statistieken over dit soort sites?
Natuurlijk. Wat ik je kan vertellen is dat er letterlijk 1000 datingsites bestaan alleen al in Nederland! Naast een groot aantal Belgische sites die ook in Nederland actief zijn. Elk jaar verschijnen er honderden nieuwe sites bij. Ik kan je vertellen dat het grootste gedeelte rommel is en zelfs nep! Laat deze statistieken je niet bang maken. Letterlijk heb ik de afgelopen jaren honderden sites gebruikt en de meeste zijn het gewoon niet waard om te gebruiken. Dus besteed je tijd er niet en hou je bij de top 5 en andere sites en apps uit mijn reviews.
Denken mensen dat online de beste manier is een sekspartner te vinden?
Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat ruim 80 procent van ondervraagde overtuigd zijn dat online de beste manier is om mensen te ontmoeten. Het kan gaan om vriendschap, relaties of een one-night-stand. Het grote voordeel is dat je binnen korte met veel mensen kunt afspreken in woonplaats waar je normaal niet zo snel komt.
Welke sites zijn het meest populair?
Waar je niet aan moet denken zijn de populairste sites.

Populariteit doet er niet toe, je wilt tenslotte resultaat. Reclame bepaald wat de populairste is, niet de beste.

Je wilt lid worden van een site die veel geile nachten gaan bezorgen.
Gek genoeg zijn de bekendste websites niet de sites die je dit resultaat gaan geven. Niet websites, zoals Seks Buddy of Ashley Madison. Deze websites zijn echt extreem SLECHT! Begin er niet aan.
Het is geen populariteitswedstrijd. Het gaat er om dat je zo snel mogelijk een geile man of vrouw regelt die met je wilt neuken. Zo makkelijk is het. Dat is het voor nu.
Ik kan je aanraden de beste 5 sites uit mijn overzicht te bezoeken.Als je hier uit kiest kan je niet fout gaan en als je het zelf nooit probeert zal je het nooit weten.
Je leeft maar een keer, dus je kan net zo goed zoveel mogelijk mensen online vinden waar je de geilste nachten kunt hebben. Veel plezier!

5/5
2 ratings

Cosplay rollenspel verhalen: Roodkapje geneukt door Geile Wolf

Dit is mijn rollenspel (cosplay) verhaal, verkleed als Roodkapje geneukt en anaal ontmaagd door de Geile Boze Wolf. Van solo rollenspel naar gigantische swingerfeest met publiek. Ik dacht eerst dat het dom was om me als Roodkapje te verkleden, maar mijn vriend wilde het graag, omdat hij zich wilde verkleden als de grote boze wolf. Natuurlijk koos hij de meest sexy versie van het kostuum van Roodkapje die hij kon vinden. En hij had een Boze wolf body suit met een masker, dat heel zijn gezicht bedekte.
Gratis aanmelden en zoek RoodkapjeX49X
Rollenspel als Roodkapje en de Geile Wolf
Ik kleedde me om in het pakje van Roodkapje en wachtte tot hij kwam opdagen, maar kreeg in plaats daarvan een appje waarin stond dat zijn auto kapot was gegaan en dat hij op me stond te wachten. Ik wist dat hij waarschijnlijk gewoon weinig benzine had gehad en geen tijd wilde verspillen om me op te halen en dan terug te gaan naar het halloweenfeest.
Ik belde mijn vriendin Linda, en vroeg haar me op te halen op weg naar het feest. Ongeveer 30 minuten laten stond Linda voor de deur om naar het feest te gaan.
Van cosplay rollenspel naar swingersfeest
Inmiddels aangekomen op het halloweenfeest, ging Linda wat drinken halen terwijl ik mijn vriend op het feest aan het zoeken was. Ik was al behoorlijk boos op hem, en was op mijn laatste zenuwen, dus toen ik hem zag, met zijn masker af, het maken van met een andere vrouw, verloor ik het.
Ik stond op het punt om naar hem toe te gaan en hem een oplawaai te geven, maar toen zag ik iets en dook er een geil idee in mij op. In de andere kamer, was een andere man, gekleed in hetzelfde wolvenkostuum als mijn huidige vriend.
Roodkapje wordt geneukt door de Geile wolf
Nu ging ik naar een universiteit aan de andere kant van de stad, maar dit feestje werd georganiseerd door mijn ex-vriendje, en de meeste mensen zouden me alleen maar herkennen als zijn vriendin; dus ik besloot dat ik bereid was om mezelf in verlegenheid te brengen om hem in verlegenheid te brengen.
Ik liep naar die andere man toe en zei: “Ik wil dat je me neukt, hier en nu. En laat het kostuum aan.”
Ik denk dat deze kerel geen probleem had om in het openbaar te neuken, want hij reikte naar beneden en ritste zijn wolven-kostuum open.
“Ga je gang, en trek mijn lul er uit.”
Geneukt door een Hyena
Ik reikte mijn hand in zijn kostuum, en was geschokt door wat ik voelde. Ik trok zijn stijve penis uit zijn wolven-pakje, en ik kon bijna niet geloven wat ik zag. Hij had de grootste en langste penis die ik ooit persoonlijk had gezien; en het blijkt dat hij ook zwart was.
Eigenlijk was het geen wolf, maar een hongerige Keniaanse Hyena.
Ik was nog nooit met een zwarte man geweest, maar de aantrekkingskracht was er altijd geweest om te zien of de geruchten waar waren. Ik glimlachte, wetende dat dit alles alleen maar beter zou maken, want mijn ex-vriendje was een racist.
Roodkapje pijpt de Geile Wolf
Ik viel meteen op mijn knieën, en begon hem te pijpen. Ik was niet in staat om het allemaal in mijn mond te passen, maar ik was nog steeds in staat om genoeg te passen om de klus te klaren. Ik begon me eigenlijk op te winden, ook al was ik dit allemaal uit wraak begonnen.
De borsten van Roodkapje
De ene hand was bezig met het strelen van wat ik niet in mijn mond kon passen, maar de andere hand had zich een weg naar mijn borsten gebaand, en tilde mijn topje op en stelde het bloot aan de hele kamer; wie had gemerkt wat er aan de hand was, was begonnen te staren naar de geweldige neukpartij. Ik wreef over mijn borsten, die eigenlijk vrij groot zijn, en voelde mijn tepels rechtop staan.
Mijn hand maakte uiteindelijk zijn weg tussen mijn benen, en tilde mijn rok op, om te beginnen wrijven aan mijn kutje door mijn slipje, die al behoorlijk nat begon te worden.
Ik stopte met hem te pijpen, en keek omhoog. “Neuk me, nu!”
Kutje van roodkapje scheurde bijna uit
Hij hielp me omhoog. Ik leunde achterover op de biljarttafel, die in het midden van de kamer stond. Hij hielp me mijn slipje uit te doen, dat in de menigte van de mensen die naar ons keken werd gegooid. Hij zag eruit alsof hij op het punt stond zijn masker af te doen en me op te eten, dus ik zei:
Nee. Laat het masker op, en steek je gigantische lul in mijn strakke strakke kutje.
Ik schuif terug naar het midden van de biljarttafel, terwijl hij tussen mijn benen omhoog klom, en het puntje van zijn penis tegen mijn kutje plaatste. Ik schreeuwde bijna toen hij me penetreerde; hij was zo groot dat ik het gevoel had dat hij me in tweeën scheurde.
De tenderen Geile Wolf
Hij was aardig en zacht, en nam zijn tijd. Langzaam doordringende dan terugtrekkende, dit geeft mijn strakke kutje de tijd m uit te rekken; maar het ging niet snel genoeg. Hij ramde zijn lul stevig tussen mijn schaamlippen mijn kutje in, waardoor mijn kutje genoodzaakt was helemaal op te rekken om zijn brede en lange te kunnen inbrengen.
Toen ik voelde dat hij mijn baarmoederhals aanraakte, plaatste ik een hand op zijn arm en zei: “Dat is ver genoeg. Nog meer, en ik zal er in stikken.”
Ik ben er vrij zeker van dat als ik zijn gezicht kon zien, hij zou glimlachen.
Roodkapje doggystyle
Hij kende mijn limiet en begon me langzaam door te neuken, waardoor mijn kutje meer tijd kreeg om uit te rekken. Het duurde niet lang voordat ik ervan genoot, en hij begon sneller te pompen.
“Neuk me nu op hondjes.”
Hij pauzeerde met pompen, zodat ik me kon omdraaien en mijn kont in de lucht kon steken. Hij stak zijn penis terug diep in mijn kutje en bleef me neuken. Ik leunde met mijn hoofd naar beneden op de biljarttafel en reikte achter me aan, pakte mijn kont vast en spreidde hem open, zodat hij mijn strakke kleine kontgaatje kon zien.
Ik likte aan één van mijn vingers en begon te spelen met mijn anus. Langzaam glippen mijn vingers in mijn kontje en begon mezelf te vingeren, terwijl ik geneukt werd in mijn kutje.
Roodkapje anaal gevingerd
Na een paar seconden vingeren stopte ik mijn tweede vinger in mijn kontje, waardoor anus langzaam begon uit te rekken. Even verlaat ik mijn kontje en streel zijn lul, terwijl hij mij neukt. Ik rek mijn kutje uit, waardoor ik alle voorvocht en kutvocht in mijn kontgaatje kan smeren. Ik begin mijn kontje weer te vingeren. Alles gaat nu soepel.
Hij wist precies wat ik aan het doen was. Voorbereiden zodat zijn enorme lul in mijn kontje kan treden om flink anaal geneukt te worden.
Dit zou de eerste keer zijn. Anaal ontmaagd door een enorme negerlul.
Hij vertraagde zijn tempo. Ik keek terug over mijn schouder en zei:
“Stop en neuk me in mijn kont!”
Roodkapje anaal geneukt
Zonder twijfel stopte hij met neukte abrupt. Alle vocht druipt uit mijn kutje. Vocht van zijn lul en mijn kutje. Hij duwde me omver en ging naast me liggen, zodat ik op zijn lul kon klimmen.
Hij liet me op zijn penis zakken. Ik voel zijn lul mijn kontgaatje oprekken en recht naar binnen.
Ik trok mijn topje omhoog, zodat hij mijn borsten kon zien. Ik leunde achterover, zodat hij mijn borsten stevig kon beet pakken. Daarna spreidde ik mijn benen wijd, zodat de hele kamer kon zien hoe hij me in de kont neukte; iets wat ik mijn ex-vriendje nooit had laten doen.
Squirten over de biljarttafel
Ik reikte mijn ene hand naar beneden en begon mezelf in mijn kutje te vingeren. Hij sloeg me op mijn kont en mijn kont zakte dieper over zijn negerlul.
“Oh God, ik ga klaarkomen!”
Ik squirten over de biljarttafel en mijn kontspieren klemde zich vast aan stijve lul, waardoor het even pijn doet, maar tegelijk super geil aanvoelt.
“Kom klaar in mond!”
Ik rolde van hem af en ging op de tafel liggen.
Roodkapje pijpt de geile Wolf
Hij ging op zijn knieën zitten en plaatste zijn penis op mijn lippen. Ik opende mijn lippen zijn ik hem helemaal leeg kon zuigen.
Ik was verrast door de kracht en de hoeveelheid van zijn sperma.
Door de grote hoeveelheid en kracht kwam groot deel van al het zaad uit mijn mondhoeken.
Ik wilde zijn zaad slikken en niet verspillen, dus likken de mondhoeken met mijn tong om alle zaad in mijn mondje door mijn keel te spoelen.
Opnieuw, iets wat ik nooit deed voor mijn vriendje.Ik zoog zijn lul helemaal leeg totdat hij slap werd. Ik lik alle randjes netjes af en slik alles door.
Captain America neukt Pikachu
Ik ging rechtop zitten en en trok mijn top naar beneden over mijn borsten. Ik stond stond op en kon de moeite niet doen om mijn slipje te vinden. Alle mensen stonden om me heen te staren naar mij, terwijl er ronduit meer mensen bezig waren met geiligheid, zoals een Captain America die een vrouwelijk Pikachu aan het vol pompen is (hihi).
Roodkapje wil nu alleen maar zwart
Één ding heb ik geleerd vandaag. het kon me niks schelen wat een ander dacht. Ones you go black, you never go back. Ik kies voortaan voor zwart. Doe mij maar een gigantische negerlul en pomp me helemaal vol.
P.s. Ik laat me ook nog steeds lekker neuken door blanke lul (hihi).
 
 
 

5/5
2 ratings

Mijn SM-Nursing verhaal: intiem onderzocht door de zuster (deel 1)

Wat ik hier ga vertellen is al even geleden gebeurd, maar ik herinner me de details alsof het net is gebeurd.Ik ben al langere tijd in mijn hoofd bezig met hoe het zou zijn om intiem onderzocht en getest te worden, vandaag is het dan zover. Ik heb ook aangegeven dat ik iets heb met ‘watersport’… 
Nursingpraktijk Esther
De afspraak is dat ik me half twee meld bij Esther, en uiteraard heb ik mijn zak geschoren en zorg ik dat ik vlak ervoor naar toilet ben geweest, me geleegd heb. Schoongewassen bel ik aan, en al snel gaat de deur open. Mijn komst is verwacht, en gelijk al draagt Esther me op om me uit te kleden, helemaal, gelijk hier, net achter de voordeur. Dat is toch al een beetje spannend, er zal toch niet aangebeld worden mag ik hopen. Dan mag ik meelopen, ze brengt me naar een grote kooi waarvan de deur openstaat. Naakt, en met intussen een erectie, moet ik daarin plaatsnemen. Mijn kleding, die ik netjes opgevouwen op een stapeltje legde nam Esther mee.
De ruimte waar de kooi in staat is best donker, mijn ogen moeten even wennen. En het is net alsof ik, nu ik hier naakt en kwetsbaar zo zonder kleding sta, alsof ik alles beter waarneem.
Ze vertelt me dat ze over een minuut of tien tijd voor me heeft en dat ik tot dan rustig moet wachten. Met mezelf spelen is uiteraard verboden. Dan loopt ze weg, haar geur zweeft even langs heen, ik voel mijn pik opzwellen. Maar, nu moet ik toch echt even geduld leren hebben.
SM-Nursing ervaring
Eigenlijk weet ze nog vrijwel niets van me, ja, dat ik een sm-nursing-ervaring wil opdoen omdat me dat al heel lang trekt. Maar, je kunt moeilijk naar het ziekenhuis gaan omdat je intiem onderzocht en getest wilt worden. En hoewel ik een mooie vrouwelijke huisarts heb, zo’n test is evenmin werk voor haar. Dus, daar sta ik dan, denkend aan wat komen gaat, aan wat ik zou wíllen dat komen gaat.
Ik stroop mijn voorhuid omlaag zodat ik even kan spelen met mijn eikelpiercing.
Ik voel dat ik opgewonden ben over wat komen gaat, ik ben nat van het geilvocht. Ik hoor gekreun, van pijn lijkt het, uit een kamer ernaast komen. Dan hoor ik de bel, iemand die naar de voordeur loopt, de stem van een vrouw, een vlaag tocht, even. Esther zal toch niet zomaar iemand deze ruimte in laten lopen, hoop ik. Ik begin me een tikje ongemakkelijk te voelen, zo naakt wachtend in die kooi. En ja, die zit op slot, ik kan geen kant op. Dan, voetstappen, zouden die tien minuten al om zijn?
Het licht gaat aan, even knipper ik, maar inderdaad, Esther is er weer.
Ze opent de kooi, zegt me naar voren te komen, draagt me op om mijn erectie naar voren te steken en constateert dan dat ik, zelfs nu ik een volledige stijve heb, nog steeds mijn voorhuid over mijn eikel heb zitten.
Ze vraagt me of die terug kan worden geschoven want dat is toch wel zo makkelijk als ze me straks wil gaan testen.
Zonder enige aarzeling trek ik nu mijn voorhuid volledig naar achteren, naar omlaag.
Ik weet dat ik meer dan nat genoeg ben om straks mijn voorhuid weer terug, mijn eikel over, te kunnen schuiven. Esther ziet mijn piercing nu, voluit glimmend zoals die mijn plasbuis ingaat en onderaan mijn pik, ter hoogte van mijn toompje, weer naar buiten komt. Geen moment aarzelt ze.
Ze pakt mijn piercingring vast aan het balletje wat net buiten mijn plasopening pontificaal ligt te glimmen.
Even trekt ze eraan, ziet hoe ik mijn heupen naar voren stoot om maar zoveel mogelijk haar hand te kunnen volgen. Dan laat ze mijn piercing los, zegt me haar te volgen.
Grondig onderzocht in de SM-Nursingroom
Een paar deuren door en dan komen we uit in een duidelijk als sm-nursingroom ingerichte ruimte. Met, jawel, een heuse gynaecologenstoel, met beugels en meerdere riemen waarmee armen en benen kunnen worden vastgelegd, gefixeerd dus. Ik mag ervoor gaan staan, waarop ze een onderzoeksvragenlijst met me langsloopt. Want, ik wordt weliswaar niet opgenomen maar ik zal wel onderzocht worden, uiterst intiem zelfs en vergaand en oh zeker, wat mij betreft ook diepgaand. Dat vertel ik haar, waarop Esther me vraagt toe te willen lichten wat ik van haar verwacht.
Ze constateert dat ik mijn zak en stam zoals gevraagd netjes glad heb geschoren.
Dan vraagt ze me om te draaien zodat mijn billen naar haar toegekeerd zichtbaar worden. Ik moet me voorover bukken en voel dan hoe Esther mijn billen vaneen trekt. ‘Netjes, ook je anus goed glad geschoren’, zegt ze, zoals het natuurlijk ook van me verwacht mag worden ook, nu ik zo uitgebreid onderzocht wil worden.
Terwijl ze met haar handen mijn billen opentrekt drukt ze even met de top van haar wijsvinger tegen mijn kringspier.
Daar ben ik nog niet nat, en glad, maar, ze kan wél voelen dat ik makkelijk toegang geef aan haar vinger om die in me op te nemen. Ze geeft me een tik op mijn gat en vraagt me dan op de gynstoel plaats te nemen. Mijn benen moet ik in de beugels leggen. Zo lig ik dan met mijn ballen naar Esther toegedraaid. Hier heb ik lang naar toegeleefd, nu zal ik dan eindelijk onderzocht en getest gaan worden, op de manier zoals ik dat al zo lang wil.
Ballen onderzoek door verpleegkundige
Als eerste, geeft Esther aan, zal ze mijn ballen onderzoeken. Mijn pik is volledig erectie nu, dus kan ze goed bij mijn vrij eronder hangende balzak. Ze rolt mijn ballen in haar handen, doet dat vrij stevig, na korte tijd toch wel zó hevig dat ik kreun van de pijn. Dan pakt Esther, ze is trouwens behalve sm-Mrs ook verpleegkundige had ze me tijdens het voorgesprek vertelt, een stuk touw, scheerlijndik, van ruim een meter en zonder enige aarzeling draait ze dat boven mijn ballen in elkaar om direct door te gaan met het elk apart afbinden, strak afbinden mag ik wel zeggen, van mijn beide ballen.
Ze eindigt met een mooie strik en vraagt me hoe dit voelt, zo afgebonden te zijn.
Naar volle waarheid antwoord ik dat het strak maar ook heel geil voelt. Tijd voor een eerste test, geeft ze aan en ik moet nu gaan staan weer.
Zonder ook maar de geringste aarzeling hangt ze een paar S-haken aan de strikopeningen, direct gevolgd door gewichtjes.
Ik moet even een stukje lopen, wat eigenlijk nog prima lukt. Dan trekt ze me aan mijn lul naar zich toe, pakt meer gewichten, behoorlijk grotere nu, en haakt die nu ook aan de strikken. Dit is wel heftig, zwaar ook. Als ze me opdraagt om opnieuw een stukje te lopen kost me dat nu zichtbaar moeite. Dan moet ik bukken, zo diep dat de gewichten die nu toch wel erg hard aan mijn zak trekken de grond raken.
Verpleegster Esther
Dat bukken, met mijn benen goed uiteen om mijn balzak en vooral, de gewichten, maar richting de grond te krijgen, dat diepe hurken, want dat is het feitelijk, is een wat ongemakkelijke houding maar als dan mijn gepijnigde zak plus gewichten de grond raken valt de trekkende pijn valt. Esther is echter nog niet klaar met deze eerste test, ik moet weer gaan staan, En pff, dat is zwaar, zonder meer, en behoorlijk gevoelig ook. Met de gewichten bungelend aan mijn zak wil ik nu echt wel voorzichtig bewegen. Ik moet naar de gynstoel lopen en daar op gaan liggen en pas als ik daar weer op lig, met mijn benen weer in de beugels, pas dan haakt ze de intussen errrg zwaar doorwegende gewichten los.
‘Zo, voor de eerste test ben je geslaagd’, geeft Esther me aan.
Hijgend voel ik mijn zak nog trekken, toch wel blij dat de gewichten er nu af zijn. Het touw heeft ze overigens laten zitten. Ze sluit nu haar vingers boven mijn ballen en trekt me dan nog wat verder naar omlaag. Ik lig nu met mijn billen over de rand, mijn anus is nu goed zichtbaar voor Esther.
Eigenlijk best schaamtevol, zo met mijn gat en mijn pik en ballen vol in het zicht zo naar haar toegedraaid liggen. Maar, spelen met schaamte is ook iets wat bij sm hoort, en ik geniet er enorm van.
Esther heeft zich trouwens, ik had dat nog niet vertelt geloof ik, in die eerste tien minuten wachttijd omgekleed.
Kortgerokt verpleegstersuniform
Ze heeft een strak zittend kortgerokt verpleegstersuniform aan, waaronder duidelijk geen beha maar wél een stringetje zit.
De tepels die haar mooie borsten aftoppen zijn goed zichtbaar door de stof van haar uniform.
Het rokje is dusdanig kort dat haar billen echt maar nét bedekt zijn. Haar lichtbruine haren heeft ze opgebonden in een knot op haar hoofd zitten. Ze oogt streng en het spreekt voor zich dat ik haar niet mag aanraken.
Maar het zien van haar met stijve tepels afgetopte borsten is geilmakend mooi.
Het gevolg is dat ik heel de tijd dat ze met me bezig is, afgebonden ballen of niet, een volle erectie heb, waar intussen het geil letterlijk uit druipt.
Plassen op commando
Nu had ik voor ik op weg ging naar Esther al een paar koppen thee op, waardoor ik intussen best nodig moet.
Maar uiteraard kon ik niet plassen terwijl ze me met mijn afgebonden ballen met gewichten eraan oefeningen liet doen. Zij bepaalt wanneer en hoe ik mijn blaas mag legen.
Terwijl ik voor haar lig, mijn lid naar haar wijzend, trekt ze nu mijn voorhuid omlaag, ver naar omlaag. Mijn voorgeil benat haar vingers. Mmm, zegt ze, je hebt een ruime plasopening, daar past een nr 20 in. Dat ze me zou katheteriseren wist ik, wilde ik ook ervaren. Maar een 14 is gebruikelijk, zij wil nu voor een Ch 20 gaan. Dat is een fors dikke maat.
Ze heeft intussen de verpakking al geopend, laat nu wat water erin lopen om het glijmiddel te activeren. Ze weet hoe te handelen, reinigt mijn eikel zoals het hoort nog eens, constateert dat glijmiddel inbrengen overbodig is en trekt dan steriele handschoenen aan op een wijze die ervaring verraad.
Dan trekt ze de katheter uit de verpakking en brengt de punt bij mijn eikel. Ze heeft gezegd dat ze die behoorlijk dikke slang langs mijn piercing zal inbrengen. Dan zie, en voel, ik de punt mijn eikel in gaan.
Ze laat hem zonder aarzelen dieper in me glijden, ik zit hoog, kan goed zien wat ze doet. En, er hangt ook een spiegel boven de stoel, speciaal bedoeld om de patiënten mee te laten kijken.
Ik zie hoe de katheter de onderkant van mijn pik ietsje doet opbollen terwijl ze hem bij mijn eikel verder inbrengt. Ik voel wel iets, maar pijnlijk is het niet. Verrassend, hoe zo’n toch behoorlijk dikke slang zo soepel in me glijdt. Esther houd mijn voorhuid ver omlaag gestroopt, de katheter, ik schat hem zo’n 40 cm, zit nu net voorbij mijn stam.
Steeds dieper in me
Esther schuift hem beheerst dieper in me, steeds dieper. Het verrast hoe diep de katheter in me glijdt. Mijn blaas moet toch wel zowat bereikt zijn. Juist op dat moment vraagt ze me om even te zuchten, en terwijl ik dat doe schuift ze de katheter nog iets dieper in me, terwijl ze me vertelt dat ze iets weerstand voelde, maar dat ze nu in mijn blaas zit. Inderdaad voelde ik éven wat, niet eens zozeer pijnlijk.
Dan zie ik de urine uit de katheteropening komen, die Esther nu boven een open kan houdt, daarin laat lopen.
Ongelooflijk bijna, zo diep als de katheter nu in me zit, als er nog vijf centimeter uit mijn eikel steekt is het veel.
Oké, ik weet me welgeschapen met 18 cm erectie, maar dat de katheter echt zó diep in me zou worden geschoven… Maar wat is dit geil, het kleine stukje slang wat uit mijn eikel steekt nog, het weten dat ik nu de controle over mijn blaas, over het laten stromen van mijn plas, dat ik die blaascontrole aan Esther over heb gegeven.
Nursing verhaal wordt vervolgd
Deel 2 volgt binnenkort.

0/5
0 ratings

The post Mijn SM-Nursing verhaal: intiem onderzocht door de zuster (deel 1) appeared first on MILF VERHALEN.

Beste sexdating apps voor je mobiel

Sexdating apps en mobiele sites behoren tot de laatste trend als het om online dating gaat. We hebben veel tijd en geld besteed voor het downloaden en testen van verschillende apps. Chatten met leden en echte seksdates regelen. Hoe dan ook, niet alle apps zijn gelijkwaardig. Daarom hebben we de beste mobiele sites en apps voor je op een rijtje gezet, die voor jou het proberen waard zijn. Bovendien, we vermelden ook welke apps je absoluut moet vermijden.
Dit gaat je veel tijd en geld besparen! Deze mobiele site is mijn absolute favoriet.
Probeer gratis deze mobiele sexdatingsite
Ultieme sexdating gids voor je mobiel
Je moet dit artikel zien als de ultieme gids voor sexdating apps. We hebben veel getest met als resultaat, verschillende afspraakjes die uitgelopen zijn tot seks met vrouwen en mannen in Nederland. Leuk voor ons te testen en voor jou om te weten. Inmiddels weten we precies wat wel en niet werkt. Je hoeft hiervoor geen expert te zijn, je moet gewoon veel tijd en geld steken in het testen. Dit met soms teleurstellende resultaten. Gelukkig hebben we dit al voor je gedaan, dus deze zorgen heb je niet meer.
Mobiel daten zonder app
De gedachte dat apps noodzakelijk zijn om mobiel te daten zijn verleden tijd. Web-ontwikkelaars weten inmiddels het belang van mobiel daten. Iedereen doet alles met een smartphone. Daarom worden er websites ontwikkeld die uitstekend mobiel functioneren op zowel een Android als (Apple) iOS en (Nokia-Microsoft) Windows devices. Zelfs via een tablet is dit geen probleem. Desondanks bestaan er nog veel sexdating sites die niet aan deze verwachting voldoen. Maak je hier geen zorgen over, hier vind je alleen sites die voldoen aan de eisen van mobiel gebruik. Om verwarring te voorkomen kan je mobiele sites als synoniem gebruiken voor een app, zonder dat je daarvoor apart een installatie moet doen.
Zijn sexdating apps betrouwbaar?
Ja, daar kunnen we kort in zijn. Maar pas op welke je kiest. Sinds het opstarten van deze website hebben we grote hoeveelheden vragen ontvangen met teleurstellende reacties over vele bekende apps zoals: Tinder, Badoo en Happn. Het probleem hiermee is dat ze enorm populair zijn, maar werken ze ook? Je kunt inderdaad een date regelen – los van het aantal fake profielen en kosten die hoog kunnen oplopen – het zijn gewoon mainstream relatie apps. Niet iedereen wilt hier gelijk naar bed. Bovendien, deze ontwikkelaars geven veel geld uit aan reclame, waardoor jij niet beter weet. Onbekend maakt onbemind. Dit is wat wij geleerd hebben.
Razendsnel is misschien overdreven, maar snel gaat het zeker. Binnen 4 maanden tijd met bijna 10 dames het bed gedeeld. Denk maar niet dat ik fotomodel ben ofzo. Het zijn gewoon effectieve apps, die doen wat ze beloven. Voor mij geen Tinder meer! – Rolf, 39 jaar, Schiedam.
NIEUW: Nu gratis aanmelden!
Voor wie zijn sexdating apps bedoeld?
Als je een sexdate zoekt zijn deze apps voor jou. Zelfs al ben je getrouwd kan je de apps gebruiken. Tenslotte, uit onderzoek blijkt dat bijna 65% al een relatie heeft. Hou er dus rekening mee dat het alleen om seks gaat, de kans dat je een relatie overhoudt is heel klein. Steeds meer mannen en vrouwen schrijven zich in. Het is bijna net zo normaal als boodschappen doen: iedereen doet het. Veel mensen gebruiken meerdere apps tegelijk. Op deze manier is je slagingskans groter en zal je sneller een sexdate regelen. Daarnaast zijn er apps gericht op specifieke doelgroepen, waardoor het zomaar kan zijn dat jouw buurvrouw aangemeld staat op een 40+ sexdating site en de krantenjongen op een mainstream sexdating app.
Als dit jouw doelgroep is moet je ook zorgen dat je daar bent aangemeld, zodat je al jouw geile fantasieën uit kunt laten komen.
Ongeacht waar je gebruik van maakt zorg altijd voor een profielfoto en nauwkeurige profielbeschrijving dat aansluit op de site. Op deze manier vindt je altijd wat je zoekt en zal je binnen korte tijd een spannende tijd beleven.
Betrouwbare app reviews
Op het internet zijn veel datingsite vergelijkers te vinden met informatie over sexdating apps. Veel informatie is gedateerd en niet eerlijk. Commerciële belangen staan eerlijke reviews in de weg en bestaande reviews worden niet herzien, waardoor jij niet de beste keuze kunt maken. Hier kan je betrouwbare reviews verwachten met periodieke updates. Tenslotte, app-ontwikkelaars zijn continue bezig met het wijzigen van gebruikersvoorwaarden (misschien wel ten nadelen van jou). Alles wat je hier leest is up-to-date. Je vind kan hier alleen de nieuwste en beste sexdating apps verwachten.
Meer weten over sexdating websites, die goed scoren op zowel desktop als mobiel? Lees hier verder…
Deze mobiele datingsite is super chill!
Hoe worden apps beoordeeld?
We hebben meer dan 70 apps getest met veel chats en spannende dates als resultaat. Sommige zijn zelfs 100% nep. Beoordelingen zijn gebaseerd op ervaring van ons en de gebruikers. Dus ook jij kan deze review beoordelen. We kijken naar veel factoren die de top 5 bepalen, zoals mobielgebruik, gebruiksvriendelijkheid, klantenservice, kosten, man-vrouw verhouding en het aantal leden met slagingskans op échte seksafspraakjes.
TOP 5 sexdating apps
Dit zijn de beste vijf sexdating apps van 2017. De kans dat je hier een vaste relatie vind is klein, maar niet onmogelijk. Zoek je een one-night-stand of contact voor meerdere erotische dates met mannen of vrouwen bij jou in de buurt? Kies dan deze apps. Bekijk elke review en beslis zelf welke site of app het best past bij jou. Als het in de top 5 staat, kan je niet fout gaan. Grote pluspunt is dat je volledig gratis kunt aanmelden. Als bonus… momenteel zijn we bezig met het testen van website 3. Nu al veel leuke dingen mee gedaan.

1. Rijpe Chat Club

🏆🏆🏆🏆🏆

→ Gratis aanmelden

2. Milffindr mobiel – TIP!

🏆🏆🏆🏆🏆

→ Gratis aanmelden

3. Mijn SM Contacten

🏆🏆🏆🏆

→ Gratis aanmelden

4. My Little Affair

🏆🏆🏆

→ Gratis aanmelden

5. Plus Sex Flirts

🏆🏆🏆

→ Gratis aanmelden

Overige vragen – FAQ over apps
De meeste vragen zullen we al voor je beantwoord hebben. In deze paragraaf beantwoorden we nog een aantal vragen die we regelmatig te horen krijgen. Meeste vragen hebben standaard antwoorden dus daarom hebben we ze in een vraag & antwoord vorm beschreven. Als je vragen mist of antwoorden ziet die je nog niet duidelijk zijn, stuur ons dan mailtje met je vragen. We helpen je graag verder.
Zijn alle apps gratis?
Er bestaan veel gratis mobiele sites en apps. In veel gevallen kan je een profiel aanmaken en zelfs berichten gratis versturen. Dit zorgt er vaak voor dat een app niet goed werkt en een overvloed aan fake profielen. Uit ervaringen weten we dat je krijgt waarvoor je betaald. De apps die wij hebben geselecteerd kan je gratis uitproberen, hierna moet je betalen waardoor gebruik kan maken van alle functionaliteiten binnen de app. Wat je moet begrijpen is dat het geld kost om een app te bouwen, promoten en beheren. Beheerders willen jou graag het resultaat geven dat je verwacht, daarom hebben ze jouw hulp nodig om de apps draaiende te houden. Hiervoor betaal je een klein bedrag aan lidmaatschapskosten. Hierdoor kunnen zij betalen voor hosting, personeel, reclame en jouw de beste app bieden. Een ander groot voordeel van deze apps is dat fake-profielen worden geweerd of snel worden verwijderd. Hierdoor praat je met echte mensen die interesse hebben in gratis seks met jou.
Wat zijn de betaalmethodes?
Bij de meeste sites die we hebben geselecteerd kan je gratis aanmelden. Je maakt gratis een profiel aan en de eerste berichten stuur je gratis. Sommige hebben een periode waarin je de app gratis kunt uitproberen. Mijn ervaring is dat je dit beter kunt overslaan en direct een maandelijks abonnement afsluit. Op deze manier kan je gebruik maken van alle functionaliteiten en maak je veel sneller afspraakjes. Andere apps gebruiken een betaalsysteem gebaseerd op credits. Het is simpel: via iDeal, Paypal, Creditcard of een andere betaalmethode betaal je met Euro’s voor credits. hiermee kan je berichten verstuur. Als je serieus een sexdate wilt kan ik je aanraden een grotere bundel te kopen, omdat je dan snel berichten kunt sturen tot 50% korting. Dit kan je dus veel geld besparen en regel je snel een sexdate.
Zijn alle apps hetzelfde?
Hier kunnen we kort over zijn. Nee, ze zijn niet gelijkwaardig. Ze kunnen enorm verschillend zijn. Sommige zijn zelfs 100% nep. Het goede nieuws is dat ik voor jou op deze pagina de beste en betrouwbaarste mobiele sites en apps heb beschreven. Op deze manier kies je altijd goed. Lees ook alle andere reviews, dan weet je precies wanneer je wel of niet goed zit.
Welke moet ik kiezen?
Zoals je kunt lezen zijn er genoeg mobiele sites en apps waarvan je lid kunt worden. Hoe dan ook, we hebben het meeste werk al voor je gedaan en de beste apps voor je geselecteerd. Neem een kijkje in het bovenstaande tabel waar ik de beste heb gekozen. Kies er één en je kan niet fout gaan.
Welke vind jij beste?
Dat is een moeilijke vraag. Binnen de reactie verschillen nog al van mening. Het hangt er van af wat je zoekt. Zelf hou ik van oudere vrouwen dus voor mij is 40 Plus Flirts mijn favoriet. Zoek je liever een geile oma? In dat geval kan ik je Oma Zoekt aanraden om mee te beginnen. Hier vindt je ruim 100+ geile oma’s die niks anders willen dan een sexdate. Heb je voorkeur in kinky sex met bondage en sm? Lees dan de review over SM Profielen – hier vind je alleen maar mensen die zelfde willen als jij. Als het je allemaal niks uit maakt en je gewoon wilt neuken met wie dan ook is …. De mobiele site waar je moet zijn. Voor mij werkt dit elke weer.
Welke tips kan je me geven om te beginnen met chatten?
Op de site kan je veel tips lezen om sneller een sexdate te scoren. Ik zal ze niet allemaal herhalen, maar de belangrijkste benoemen. Laatst kreeg ik een mail van een 28 jarige dame die aan het chatten was met meerdere oudere mannen. Het lukt haar maar niet een sexdate te regelen. Hoe komt dit? Aan haar uiterlijk ligt het niet. Ik heb haar gevraagd haar berichten naar mij te sturen zodat ik kan zien wat er fout gaat. Ik zag het direct. Ze begint gelijk over sex. Dit kan een probleem zijn. Stel je zelf eerst voor en leer elkaar wat beter kennen. Gewoon kleine praatjes, maar overdrijf niet. Resultaat: missie geslaagd! Dezelfde stuur ze me een mailtje om me te bedanken. De volgende tip die ik je kan geven is gebruik altijd een profielfoto en beschrijf op je profiel wat je zoekt. Hiermee is je slagingskans ruim 80% groter.
Zou je ooit weer kiezen voor mainstream relatie apps?
Om eerlijk te zijn denk ik niet ooit weer relatie apps te gebruiken. Natuurlijk gebruik ik deze apps, maar dat is alleen om er een review over te schrijven, zodat jij weet wat je kan verwachten. Neem bijv. de Lexa app. Dit zou ik blijven gebruiken puur voor onderzoeksdoeleinde, tenzij het bewijst een betere methode te zijn dan de apps die ik hier eerder heb genoemd. Maar tot nu toe is dit niet het geval.

0/5
0 ratings

The post Beste sexdating apps voor je mobiel appeared first on MILF VERHALEN.

Ebony verhalen: Sex met zwarte vrouwen

Er zijn in het leven veel onzekerheden, maar een aantal dingen zijn vrij zeker. We moeten allemaal eten en drinken, we worden geboren en gaan dood. Wat ik in ieder geval zeker weet, is dat ik val op een specifiek type vrouw. Ik voel mezelf aangetrokken door vrouwen met autoriteit of een bepaalde macht en op donkere vrouwen.
Goddelijke sex met ebony seksgodin Naomi!
Tip: Ik ga je een geheim vertellen. Als je met geile donkere vrouwen wilt sexdaten, geen relatie maar gewoon keiharde sex – moet je op deze site zijn. Je bent even bezig om de door de blanke profielen te scrollen, maar je gaat zwarte MILFS gegarandeerd vinden.  
Sexdating met donkere MILF vrouwen doe je hier
Sexverhalen over donkere vrouwen
Ik werk bij de bank, het is geen grote bank, maar dat was een bewuste keuze. Tijdens mijn sollicitaties werd ik heir uitgenodigd voor een gesprek. Ik wilde eigenlijk de uitnodiging afslaan, maar toen ik onderzoek deed naar de bank, zag ik wie de directrice van de bank was.
Een prachtige ebony. Op de foto was ze netjes gekleed, droeg ze designer hakken en ze had een blik alsof ze de heel wereld aankon.
Inmiddels werk ik nu al bijna 10 jaar bij het bedrijf, ben ik begin 30 en de jongste top functionaris die er ooit bij de bank was. Maar ja, dat is het voordeel van een superster zijn bij een kleine bank. De directice, Naomi, was nog steeds actief bij de bank. Ze was een aantal jaar getrouwd geweest met een of andere loser, maar dat is een paar maanden geleden gestopt. Sinds die tijd, of eigenlijk al langer, heerst er een bepaalde spanning tussen Naomi en mij. Een positieve geile spanning. Ik ben dan ook al meerdere malen naar het toilet geweest wanneer ze mij tegen het einde van de dag weer een geile blik gaf.
Interraciale ebony sex
Het is vrijdag en ik maak zoals gebruikelijk wat overuren, soms moet er nou eenmaal iets afgemaakt worden. Iemand klopt op de deur van mijn kantoor. Als ik opkijk, zie ik dat Naomi tegen de post van de deur leunt.
Kan je zo even naar mijn kantoor komen, ik moet even wat met jou doorspreken.
Ik geef een goedkeurend knikje en rond de laatste punten snel af. Als ik haar kantoor binnenloop, doet ze haar laptop dicht, vraagt ze me de deur te sluiten en voor haar plaats te nemen.“Jeff, we moeten praten.
Geiligheid met ebony vrouwen
Ik merk de laatste tijd steeds vaker op dat je na ons intieme spelletje naar de wc gaat. We weten allebei wat je daar doet en ik moet zeggen dat ik het geen verkeerde gedachte vind. Waar ik echter niet aan moet denken is de gedachten van collega’s. Ze zijn niet dom Jeff.” Ik heb idee wat ik hoorde, hoe wist ze dit. Ik was er vrij zeker van dat ik het stiekem deed. Naomi stond op, liep om haar bureau heen.
Terwijl ze voor me stond en me strak in me ogen aankeek, trok ze haar slipje onder haar rok vandaan en deed deze in de borstzak van mijn jasje.
Terwijl ze op de rand ging zitten, ging ze verder: “Ik snap dat er ergens spanning ontstaat van de intense spanning tussen ons. Maar daar kunnen wij samen wat aan doen.” Ze spreid haar benen en laat mij weten wat ik moet doen.
Braaf ga ik voor Naomi op mijn knieën zitten en beweeg mijn hoofd naar haar roze strakke kutje.
Vlak voordat ik ben aangekomen bij haar kutje, grijpt ze mijn haar vast en duwt ze me hoofd naar achter.
Strakke zwarte kutjes
Je snapt natuurlijk dat je vanaf nu gewoon van mij bent. De vrouw van mijn dromen, deze prachtige donkere ebony, zegt dat ik vanaf nu van haar ben. Zonder een moment van twijfel geef ik me aan haar over en begin ik haar kutje te likken. Naomi zet beide handen op de rand van haar bureau, terwijl ze steeds harder en sneller begint te hijgen.
Ik trek mijn jasje uit en maak mijn overhemd los terwijl ik doorga met haar blijven likken.
Het duurt niet lang of Naomi komt kreunend klaar.
Alleen op kantoor met Naomi
Gelukkig is iedereen om kantoor al naar huis, want dit had niet onopgemerkt gebleven. Ik ga staan terwijl ik mijn overhemd uittrek en we beginnen te zoenen. Naomi grijpt de bobbel in me broek vast. “Je snapt natuurlijk dat deze ook van mij is.” Ik knik en geef aan dat ik helemaal van haar bent. Ze maakt behendig mijn broek los en begint me af te trekken. Inmiddels ben ik zo hard als beton en dat blijft niet onopgemerkt.
Zwarte seksgodin Naomi
Ik wordt op haar bureau geduwd en Naomi klimt direct boven op mijn pik en begint me te berijden als een volleerde seksgodin. Om nog even goed te laten zien wie de baas is, pakt ze me polsen vast en duwt ze deze tegen het bureau aan. We blijven elkaar aankijken en ik zie aan haar ogen dat ik eerder klaar zou komen dan haar. Ik doe er daarom alles aan om het tegen te houden.
Ze ziet wat ik probeer, pakt beide polsen met 1 hand vast en begint haar clit te stimuleren.
Samen komen we klaar op het bureau in haar kantoor.
Ebony dating op kantoor
Ze stapt van mij en het bureau af trekt haar rok netjes en loopt naar de deur. Voordat ze hem open doet, draait ze zich naar mij toe. “Je snapt dat ik die morgen schoon terug wilt krijgen van jou.” Zegt ze terwijl ze doelt op het slipje in de borstzak van mijn jasje. “Je weet waar ik woon toch? Morgen op 6 uur bij mij. Ik zorg voor het eten, jij verzorgt de rest. Tot morgen.” Volgens mij is dit het begin van iets heel geils.
Wordt vervolgd…

0/5
0 ratings

The post Ebony verhalen: Sex met zwarte vrouwen appeared first on MILF VERHALEN.

Strandsex verhalen: Lekker neuken op het strand! 🏄🏼‍♀️🌈☀️

In deze korte strandsexverhalen lees je mijn avonturen over sex op het strand tijdens deze corona dagen. Elke plek waar je bent moet je afstand houden en wordt toegang geweigerd of beperkt. Binnen blijven is het motto. Dit heeft ook voordelen. Lekker neuken op een rustig strand of in de duinen wordt hierdoor heel aangenaam. Verlaten en alleen met je partner of sexdate op het strand.  Het is mooi weer dus wij trekken erop los. In deze paar weken heb ik nooit zo vaak geneukt op het strand als ooit te voren. Ik ben altijd verlegen, maar juist nu kom ik los. Ik meld me aan op deze sexdatingsite en sla een paar ultra geile mannen aan de haak, waarmee ik afspraakjes maak op het strand.
Neem contact op met Merel49
Pijpen, aftrekken, neuken en gevingerd of gebeft worden op het strand en tussen de duinen. – Merel, 49 jaar.
Let op:#1: Het zand in mijn kut is enigste minpunt, want dat schuurt mijn klit helemaal kapot.# 2: Likken aan een stijve lul met zand erop kan ik jullie ook echt niet aanraden 😝🤤 (Hihi).
Lekker vingeren bij het naaktstrand 😎👆
Het is inmiddels quarantaine dag 19. Alleen loop ik op het strand. Het is zonnig, dus ik draag mijn shorts met open blousje en slippers. Zoals gewoonlijk wandel ik naar het naakstrand. Ik loop door de duinen en voel me steeds geiler en geiler worden. Ik heb zin in sex! Mijn vinger glijdt in mijn shorts naar mijn kale kutje. Ik begin mijn klitje te masseren en voel alle nattigheid al stromen. Een zee van kutvocht maakt mijn slipje doorweekt. Dit zit zo irritant. Ik duik de bosjes in om mijn slipje te verwijderen.
Terwijl ik mijn broekje uit doe zie ik een wild vreemde man mij begluren door de struiken van de duinen. Nog net 20 meter verder.
Ik kijk hem even aan en ga gewoon verder. Broekje uit en slipje weg. Ik sta even naakt en draai mijn kontje naar de vreemde meneer. Ik spreid mijn billen en betast mijn kutje met mijn vingers. Even vinger ik mezelf. ik kijk door mijn benen en zie hem toekijken met zijn broek omlaag en lul in zijn hand. Ik leg mijn stranddeken op het zand en lig op mijn rug met mijn benen gespreid.
Uitgebreid begin ik mezelf te vingeren terwijl hij toekijkt. Diep mijn vingers in mijn kutje.
Ik blijf mezelf vingeren totdat ik klaarkom. Ik heb mijn ogen dicht en plotseling zie ik de man nog geen 1.5 meter achter me staan. Je mag zelf verder invullen wat er gebeurde (hihi).
Aftrekken op het strand ✊💦
Terwijl ik net klaargekomen ben staat deze wild vreemde naast me op nog geen 1.5 meter afstand. Verstijft toe te kijken met zijn lul in zijn hand. “Doe dat is even niet!”. Hij schrikt terwijl ik dat zeg en laat zijn lul los bungelen.
Mijn ogen zijn gericht op zijn lul. Flink groot geschapen. Dat is het enigste wat ik kan denken.
Ik sta op en ga voor hem zitten op mijn knieen. Ik sla tegen zijn lul met mijn hand. “Au, auuuu! roept hij. Ik moet lachen en grijp zijn lul stevig beet. Ik begin met aftrekken. Stevige slagen en knijp hard in zijn stijve lul. Met mijn andere hand vinger ik mezelf. Nog geen minuut bezig voel ik zijn lullen kloppen. Ik voel dat hij bijna klaarkomt. De vreemde meneer staat verstijft toe te kijken hoe ik hem aftrek. Hij gaat op zijn knieen zitten en drukt mij achterover op mijn rug. Met beide handen ben ik mezelf nu aan het vingeren terwijl aan het aftrekken is.
Hij richt zijn lul op mijn gezicht en spuit gezicht en borsten helemaal onder.
Gehaast trekt hij zijn broek omhoog en vlucht ervandoor terwijl ik nog geen ben klaargekomen. Dat is toch niet normaal!
Geil pijpen in de duinen 🤤🍌
Via een sexdating site heb ik een afspraakje gemaakt met mijn date. Ik heb hem gekozen omdat hij z’n grote lul heeft. Hij is niet de knapste en ook niet jong. Zijn pik speelt vandaag de hoofdrol. We spreken af aan de kust van kijkduin in Den Haag. Hij staat om het afgesproken punt boven aan de duinen van Kijkduin. Ik zie hem al staan met zijn rode pet (zoals afgesproken). Zo herken ik hem tenminste (hihi). Ik loop naar hem toe en begroet hem op afstand, want tja… we moeten wel 1.5 meter afstand houden. We nemen een afslag in de duinen en verstoppen ons achter het hoogstaand gras.
Hij is een echte gentleman en legt netjes een zijn strandkleedje op het zond.
Hij heeft een picnick mandje bij zich met fruit en wijn. We drinken en nemen een hapje van al dat zoetigheid. Hmmmmm, smullen. Aangeschoten door de drank, beginnen we met zoenen. Hij gaat liggen en ik grijp naar zijn broek. Broek uit en zijn lul schiet omhoog. Wat een joekel! Ik begin er geil van te worden en neem zonder aarzeling zijn giga-lul in mijn mond.
Ik begin met pijpen en knijp stevig mijn handen om zijn lul. Met zijn handen kruipt hij onder mijn rokje en glijdt direct mijn kutje naar binnen.
Ik voel de koude wind in mijn kutje, dat geeft kippenvel rondom mijn kutje en billen.
Plotseling vliegt er een drone over het strand en blijft even hangen… “AFSTAND HOUDEN of u riskeert een boete!” komt uit de microfoon van de drone.
Ik schrok me kapot. Mijn sexdate blijft als een zeehond relax liggen op zijn stranddoek en drukt zijn lul weer terug in mijn mondje. Het zand rondom zijn lul begint me te irriteren en moet een paar keer flink zand uitspugen. Met een flesje koud water haal ik alle zand korrels van zijn lul. Wat een verkoeling om z’n koude lul in je mond te hebben.
Een paar seconden later voel ik hem komen. Hij drukt mijn hoofd stevig tegen zijn ballen, met zijn pik in mondje tegen mijn keel.
Hij spuit direct alles mijn keel in. Ik verslik me door al het zaad en moet even adem halen om bij te komen. Het zaad druipt uit mijn mond en ik ben helemaal kapot.
Neuken in de duinen aan het strand
Omdat de sex met deze man zo lekker was hadden we snel nog een afspraak gemaakt voor de volgende dag. Als vrouw van 49 zit ik nog vol energie en sexlust. We spreken af bij mij thuis. Hij haalt me op in zijn auto en we rijden samen naar de duinen van kijkduin.
In zijn auto begint al het spel. Ik ontkoppel mijn gordel en ontknoop zijn broek. Ik haal zijn lul eruit en buig me voorover. Zijn stijve lul neem ik mijn mond en begin hem te pijpen gedurende 10 minuten van de autorit.
eenmaal geparkeerd wachten we nog even op het hoogtepunt (hihi). Hij spuit zijn sperma in mond en slik alles netjes door. De randjes lik ik af totdat het helemaal schoon is. Dit was het voorgerecht (hihi).
Samen lopen we naar het strand hand-aan-hand. We schoffelen over het strand door het zand naar een plek tegen de duinen. Een paar mensen lopen voorbij, maar druk is het zeker niet. Lekker rustig en genieten van alle geiligheid op het strand dat straks gaat gebeuren. Hij legt het strandkleedje neer op het zand en ik ga zitten. Hij pakt zijn schep en begint met scheppen, zodat we iets meer bedekking hebben van wind en toeschouwers. Ik verschuif het kleedje in de kuil en kleed me uit. Naakt lig ik op het strand kleed en begin mezelf te mastruberen. Hij kijkt toe en doet gehaast zijn kleding uit.
Hij draait me op mijn borst en begint me doggy style te neuken als een hongerige witte haai.
Hij pakt mijn haren stevig vast en trekt mijn hoofd naar achter.
Na een paar flinke stoten haalt hij zijn lul uit mijn kutje en drukt met mijn lul tegen mijn kontgaatje aan.
Voorzichtig pakt hij me anaal en gaat steeds dieper. Nu wordt ik anaal geneukt en kreun het uit van genot. Hij haalt zijn pik uit mijn kont en gaat verder in mijn kutje.
Zijn vinger verdwijnt in mijn kontgaatje terwijl hij me in mijn kutje stevig blijft neuken.
Dit waren mijn verhalen over sex op het strand en in de duinen. Ik hoop dat je genoten hebt en inspiratie hebt opgedaan voor de komende Corona quarintaine dagen. Heb je nog leuk sex-ideetje? Laat het me weten. Stuur me een berichtje of laat een reactie achter. Groetjes, Merel, 49 jaar.

0/5
0 ratings

The post Strandsex verhalen: Lekker neuken op het strand! 🏄🏼‍♀️🌈☀️ appeared first on MILF VERHALEN.

Kleine Aziaten – Lulu Chu, Jada Kai Grading Papers
Lulu Chu en Jada Kai zijn enorm verliefd op hun professor. De hele dag geven de schattige Aziatische meisjes hem ogen terwijl hij probeert zijn klas les te geven. Dus als ze vandaag zijn telefoonnummer te pakken krijgen, weet hij dat ze een paar vieze ideeën in hun hoofd hebben. Ze komen opdagen bij zijn huis en Jada trekt haar geruite schoolmeisjesrok omhoog en stuitert op de lul van haar favoriete professor. Lulu legt uit en laat haar gepiercete tepels zien, schreeuwend als ze haar strakke Aziatische poesje uitgestrekt krijgt. Vervolgens delen de onschuldige tieners een lading sperma. Deze meiden hebben een ongelooflijk brein!
hd porn

RealityKings – Katana Kombat, Alina Belle Neuken Mijn Mens Extra vriendinnetje SneakySexEen stomende trio met een ander meisje is altijd Alina Belle’s fantasie geweest; Dus als ze erachter komt dat haar vriend JMac een geheime afspraak met Katana Kombat achter haar rug heeft gepland, is ze meer dan opgewonden om te blijven kijken. De aanblik van Katana’s ronde kont en het geluid van JMac die op haar natte poesje bonkt, is meer dan genoeg om Alina uit de zijlijn te trekken en de actie in te trekken. Tussen hun grote tieten en bubbeluiteinden brengen deze prachtige brunettes-bommen de fantasie tot leven.
sexfilms

www.travelimg.org www.shirl.club www.breana.club/ - www.altporno.xyz/ - www.roseline.club - www.lorriane.club - www.copeland.club - didim escort - kuşadası escort www.megaporno.xyz - www.rebecka.club - www.inatro.net/ - www.raguel.club/ - kuşadası escort www.shawana.club -